10 Wegwijzers Voor Gezonde Groei • Online opleiding

€ 30,00
Op voorraad
SKU
10-wegwijzers-opleiding

In deze online opleiding deelt Barbele 10 wegwijzers die het fundament vormen van vol-waardig opgroeien. Wegwijzers die je als handvatten kan gebruiken in relatie tot jezelf en anderen. Een opleiding dat je niet onberoerd zal laten en dingen in beweging zal brengen. Bekijk de opname waar en wanneer je wilt. 

Gratis verzending vanaf €60,-

Gratis verzending vanaf €60,-

Volg de online opleiding 10 Wegwijzers Voor Gezonde Groei op het moment dat jou best uitkomt.

Belangrijk: Van zodra we je bestelling zien binnenkomen, bezorgen we je een mail met de link naar het opleiding. Je kan de opleiding dan op jouw moment bekijken en me zelfs op pauze zetten ;), je kan ook doorspoelen/terugspoelen en een vraag voor me achterlaten.

Compagnon: Barbele Kindt

INHOUDELIJK:

Als oudste uit een gezin van 9 kinderen, als mama van 5 kinderen, als docente in de lerarenopleiding en als compagnon de route ben ik steeds geboeid geweest door een natuurlijke manier van omgaan met mensen en opvoeden.

Ik ontdekte dat er zeer belangrijke, algemeen geldende menselijke basisbehoeftes zijn waar we in onze huidige opvoedings-, onderwijs- en bedrijfscultuur aan voorbij gaan. De hele maatschappij, de hele wereld is momenteel aan heel wat veranderingen onderhevig. Deze veranderingen zien we o.a. in het gedrag van onze kinderen en jongeren. Kinderen zijn niet van gisteren. Kinderen en jongeren van nu zijn van nu. Veel ouders en leerkrachten zijn dan ook op zoek naar manieren om anders met hen om te gaan.

Een nieuwe visie op opvoeding, onderwijs en leiding geven dringt zich op.

Tijdens deze opleiding neem ik je mee doorheen tien wegwijzers die het fundament vormen van vol-waardig leven. Wegwijzers die je als handvatten kan gebruiken in relatie tot jezelf en anderen. Geen ingewikkelde psychologische of andere theorieën, geen pedagogische modellen; maar menselijke basisbehoeften die we uit het oog verloren zijn.

Ik breng dit vanuit vanuit zeer concrete, herkenbare situaties. 

Een opleiding dat je niet onberoerd zal laten en dingen in beweging zal brengen.

Meer informatie
KMO-Portefeuille Nee
Loopbaancheques Nee
Startdatum Route n.v.t.
Opleidingsduur n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:10 Wegwijzers Voor Gezonde Groei • Online opleiding
Copyright © 2021 Laadzone | Compagnon de route • All rights reserved