Groeiroute

€ 2.165,90
Op voorraad
SKU
groeiroute

GRoeiroute (€1.790,- excl. btw)

4 groeidagen + 3 maand ondersteuning via de Kompas voor Onderweg app.

(€1.253,- excl. btw via de KMO-portefeuille)

Gratis verzending vanaf €60,-

Gratis verzending vanaf €60,-

Groeiroute

In een bedrijf of organisatie spelen gelijkaardige dynamieken als in een (groot) gezin. Je werk met mensen in bepaalde relaties en verhoudingen. In deze dynamieken spelen de universele basisbehoeften van elke mens een fundamentele rol.

Leer tijdens de Groeiroute de 10 wegwijzers — onze 10 basisbehoeften — uitgebreid kennen en toepassen. Pas ze toe in je ondernemen en in de relaties en communicatie binnen je leven en werk. Dit zal uiteindelijk als vanzelf leiden tot een groei op vele aspecten: groei in het algemeen wel-zijn, groei in relaties en communicatie, groei in kwaliteit, groei in cijfers, …

Laat onderweg heel wat ‘overtollige’ ballast achter; ballast die jou, en mogelijks ook je partner, medewerkers en je ondernemen, belemmeren om jouw potentieel en dat van de mensen in je omgeving ten volle te benutten of toe te laten. Met dit loslaten breng je een diepgaande verandering teweeg in je manier van je leven ondernemen. 

De GROEIroute bestaat uit 4 groeidagen verspreid over 3 maand. Gedurende de hele periode ontvang je dagelijks ondersteuning via onze app: jouw Kompas voor onderweg. We gaan praktisch, concreet en doelgericht aan de slag en dit steeds binnen een veilig kader.

Data: vrijdag 22 januari 2021, vrijdag 5 februari 2021, vrijdag 12 maart 2021, vrijdag 26 maart 2021

Locatie: Mens Sana, Van Belleghemdreef 19A, 8510 Marke

Dit groeitraject kost nog slechts €1.253,- excl. btw via de KMO-portefeuille voor bedrijven, ondernemers en kleine zelfstandigen. Via de KMO-Portefeuille wordt tot 30% van het totaalbedrag gesubsidieerd. Kies bij betaalmethode de optie KMO-portefeuille en je ontvangt meteen een bevestigingsmail met daarin de aanvraaggegevens.

Je kan ook loopbaancheques gebruiken en zo tot €700,- korting genieten. Kies bij betaalmethode de optie Loopbaancheque en je ontvangt meteen een bevestigingsmail met daarin de info om je inschrijving te voltooien.

Meer info binnenkort online: www.groeienissimpel.be

(Loopbaancentrum: Talpa Coaching)

Meer informatie
KMO-Portefeuille Ja
Loopbaancheques Ja
Startdatum Route 22 jan. 2021
Opleidingsduur 24
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Groeiroute
Copyright © 2021 Laadzone | Compagnon de route • All rights reserved