Groeiroute

€ 2.165,90
Op voorraad
SKU
groeiroute

GRoeiroute (€1.790,- excl. btw)

4 groeidagen + 3 maand ondersteuning via de Kompas voor Onderweg app.

(€1.253,- excl. btw via de KMO-portefeuille)

Gratis verzending vanaf €60

Gratis verzending vanaf €60

Groeiroute bedrijf/organisatie

Je bedrijf of organisatie kan je vergelijken met een (groot) gezin. Je werk met mensen in bepaalde relaties en verhoudingen. Hier spelen dezelfde dynamieken als in eender welke andere relaties en groepssamenstellingen. In deze dynamieken spelen de universele basisbehoeften van elke mens een fundamentele rol.

Leer tijdens de Groeiroute de 10 wegwijzers — onze 10 basisbehoeften — uitgebreid kennen en toepassen. Pas ze toe in je ondernemen en in de relaties en communicatie binnen je bedrijf. Dit zal uiteindelijk als vanzelf leiden tot de groei van jouw bedrijf, een groei op vele aspecten: groei in het algemeen wel-zijn, groei in relaties en communicatie, groei in kwaliteit, groei in cijfers, …

Laat onderweg heel wat ‘overtollige’ ballast achter; ballast die jou, en mogelijks ook je medewerkers en je bedrijf, belemmeren om jouw potentieel en dat van je medewerkers en je bedrijf ten volle te benutten of toe te laten. Met dit loslaten breng je een diepgaande verandering teweeg in je manier van je leven ondernemen. 

De GROEIroute bestaat uit 4 groeidagen verspreid over 3 maand. Gedurende de hele periode ontvang je dagelijks ondersteuning via onze app: jouw Kompas voor onderweg. We gaan praktisch, concreet en doelgericht aan de slag en dit steeds binnen een veilig kader.

Data: vrijdag 25 september, 9 oktober, 13 november en 27 november 2020, telkens van 9u30-16u30

Locatie: Mens Sana, Van Belleghemdreef 19A, 8510 Marke

Dit groeitraject kost nog slechts €1.253,- excl. btw via de KMO-portefeuille voor bedrijven, ondernemers en kleine zelfstandigen. Via de KMO-Portefeuille wordt tot 30% van het totaalbedrag gesubsidieerd. Kies bij betaalmethode de optie KMO-portefeuille en je ontvangt meteen een bevestigingsmail met daarin de aanvraaggegevens.

Je kan ook loopbaancheques gebruiken en zo tot €720,- korting genieten. Kies bij betaalmethode de optie Loopbaancheque en je ontvangt meteen een bevestigingsmail met daarin de info om je inschrijving te voltooien.

Meer info binnenkort online: www.groeienissimpel.be

Meer informatie
KMO-Portefeuille Ja
Loopbaancheques Ja
Startdatum Route 25 sep. 2020
Opleidingsduur 24
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Groeiroute
Copyright © 2018 Laadzone | Compagnon de route • All rights reserved