Route MIND | Be-denk jezelf

€ 592,90
Op voorraad
SKU
mind-management-route

Route MIND Management • €490,- excl. btw

(€343,- excl. btw via KMO-portefeuille)

(€192,90,- incl. btw via Loopbaancheque 1)

(€292,90,- incl. btw via Loopbaancheque 2)

Gedachten zijn krachten die je versterken of verzwakken. Ga er dus doordacht mee om.

Eerstvolgende editie: maandag 15 mei 2023

VOEL JE GOED IN JE HOOFD

Be-denk jezelf in de Route MIND • €490,- excl. btw

Ben je je ervan bewust dat je huidige resultaten niets anders zijn dan de manifestatie van gedachten, ervaringen en acties uit het verleden? Gedachten zijn krachten, ze kunnen je versterken of verzwakken. We zijn oneindige creatiekracht die zichzelf iedere dag weer opnieuw creëert.

In een wereld waarin de 'draaglast' steeds groter wordt, is een sterke draagkracht cruciaal. Veerkrachtig zijn is en wordt steeds belangrijker.We kunnen zowel onze mentale, emotionele als fysieke veer- en draagkracht versterken. In de route mind ligt de focus op het versterken van je mentale draagkracht. Een gezonde mentale respons op stresserende situaties start met het bewustzijn dat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw manier van kijken naar en antwoorden op een prikkel of situatie.

Mentaal veerkrachtig word je niet vanzelf. Het is een keuze die je maakt en waarbij je een actieve rol speelt. Vanuit het vergroten van je mentale draagkracht vergroot je als vanzelf ook je fysieke en emotionele draag- en veerkracht. Bereid om die verantwoordelijkheid te nemen? Dan verwelkom ik je graag in de wondere wereld van perceptie, gedachten en overtuigingen en bied ik de inzichten en tools om van elk doemscenario jouw droomscenario te maken. Een zeer verhelderende en pragmatische route.

Ik reik je stappen om je gedachten en je brein te gebruiken om vooruit te komen en je doelen te bereiken. 

Schrijf je in voor een dynamisch krachtige route MIND vol inspirerende inzichten en concrete tools om terug aan het stuur van je eigen mind te staan!

Deze route bestaat uit:

  • Krachtige seminariedag (9u30-18u30)
  • Persoonlijk, volledig in kleur geïllustreerd werkboek
  • 90 dagen weldoordacht traject via onze Kompas voor onderweg app
  • Verzorgde catering 
  • Mogelijkheid tot napraten en persoonlijke vragen (18u30-20u)
  • Les Routiers maken de dag en inhoud licht verteerbaar. Een grote meer-waarde!

€343,- excl. btw via KMO-portefeuille: Deze route komt in aanmerking voor subsidiëring via de kmo-portefeuille voor bedrijven, ondernemers en kleine zelfstandigen. Via de KMO-Portefeuille wordt tot 30% van het totaalbedrag gesubsidieerd. Kies bij betaalmethode de optie KMO-portefeuiille en je krijgt een bevestigingsmail met daarin de aanvraaggegevens.
Je kan ook loopbaancheques gebruiken en zo tot €400,- (incl. btw) korting genieten. Kies bij betaalmethode de optie Loopbaancheque (3u of 4u) en je ontvangt een bevestigingsmail met daarin de info om je inschrijving te voltooien.
Deze route gaat slechts 1x/jaar door in open aanbod.
Eerstvolgende editie: maandag 15 mei 2023.
Samen met de route ENERGY en de route SELF vormt dit een stevige basis om jouw veld van mogelijkheden ten volle te be-leven. Doe je voordeel en boek meteen je combi-ticket voor een gezonde bedrijvigheid.
(Loopbaancentrum: Talpa Coaching)
Meer informatie
KMO-Portefeuille Ja
Loopbaancheques Ja
Startdatum Route 15 mei 2023
Opleidingsduur 8
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Route MIND | Be-denk jezelf
Copyright © 2021 Laadzone | Compagnon de route • All rights reserved