90 onderwegwijzers kaartenset

€ 90,00
Op voorraad
SKU
90-oww

Handleiding + kaartenset + luxe magneetdoos

€90, incl. btw

Kaartenset met 90 onderwegwijzers, oftewel 'een coach in een doosje'

Vanuit jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen en teams bracht Barbele de kerninhouden uit coaching en therapiesessies samen in deze kaartenset. De kaartenset omvat 90 reminders die je richting geven. Kaarten die je jouw weg wijzen. Een weg die je eigenlijk al kent. Maar waar  het er vooral op aankomt je eigen pad te her-inneren. Je kan altijd terugvallen op deze unieke set. De kaarten zijn ontwikkeld met als doel jou een krachtige tool in handen te geven om je eigen coach te zijn. Een coach in een doosje dus :) Door het trekken van een kaart breng je dat wat je diep vanbinnen weet — maar waar je niet altijd gehoor aan geeft — aan de oppervlakte. En dat geeft jou niet alleen een klare kijk maar ook een heldere richting over wat je te doen — of net niet te doen — staat. 

Laat je leven geen zoek-tocht maar een vind-tocht zijn, want je bent in wezen niets kwijt.

Je leven is jouw allerbeste compagnon. Leer je leven als je eigen kompas lezen, (h)erkennen en volgen met deze 90 onderwegwijzers. 

De kaartenset bestaat uit simpele illustraties en zinnige zinnen die raken aan de kern. Bovendien zit er een gelaagdheid van betekenis in die je ten gepaste tijde zal ont-dekken. Dat maakt veel van wat wij creëren toegankelijk en bruikbaar voor een zeer divers publiek in zeer diverse levensfasen. Of het nu je eerste kennismaking is met het trekken van een kaart of je bent al een eindje bezig met zo’n zaken: deze kaarten raken aan de essentie en zijn van grote waarde op jouw hart-s-tocht.

Boek + kaartenset + luxe magneetdoos

€90, incl. btw en verzending

Eerste (in)druk(wekkende editie): oktober 2020

Taal: alle tekst en uitleg is in het Nederlands met hier en daar een woordspeling in het Engels of Frans. De betekenis ervan lichten we echter altijd toe in het Nederlands, zodat het voor iedereen verstaanbaar is.

Deze kaartenset vormt een zeer waarde-vol relatiegeschenk voor je team, je partners, je klanten, ... Bestel je een grotere oplage, dan bieden wij een korting vanaf 10 stuks afname. Contacteer ons voor een offerte op maat. Stuur een mail naar connect(at)compagnonderoute.be.

Meer informatie
KMO-Portefeuille Nee
Loopbaancheques Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:90 onderwegwijzers kaartenset
Copyright © 2021 Laadzone | Compagnon de route • All rights reserved