Leven is simpel... maar niet altijd gemakkelijk

€ 24,00
Op voorraad
SKU
boek-leven

Boek Leven is simpel... maar niet altijd gemakkelijk.

Auteur: Barbele Kindt • Ver-taler van 't leven

Illustrator: Naomi Geens • Be-tekenaar van 't leven

www.levenissimpel.be

Heb ook jij het gevoel te leven op automatische piloot? Voel ook jij een steeds grotere nood aan recuperatie? Heb ook jij het gevoel geleefd te worden?

Dit boek geeft diepgaand inzicht in wat stress is en welke invloed het heeft op je functioneren. Het maakt je bewust van hoe moeilijk je het jezelf vaak maakt. Dit boek toont je hoe simpel leven kan zijn. Het maakt je duidelijk hoe we zin kunnen geven aan het leven dat niet altijd gemakkelijk is. De vele praktische inzichten en handvatten zorgen dat je daar ook onmiddellijk mee aan de slag kan.

*met handig stickervel achterin!*

Over de auteur:

Barbele Kindt liet in 2011 tijdens haar opleiding tot gezondheidsconsulente haar benoeming als docent aan de Hogeschool Gent los om haar eigen holistische praktijk Mens Sana uit te bouwen. Mens Sana groeide later uit tot Compagnon de route.

Als mama van vijf jonge kinderen en in tijden van crisis was dit geen evidente keuze. Haar eigen levenspad bracht haar de nodige ervaringen om een krachtige visie op stress en gezondheid te ontwikkelen. 

De vier basispijlers Versterk jezelf - Ont-wikkel jezelf - Bevrijd jezelf & Realiseer jezelf gaan uit van een sterk geloof in het potentieel en de kracht van élke mens. 

Met haar blog, webinars, boek en routes inspireert ze tal van mensen in hun persoonlijk proces van een leven in stress naar een leven vol energie, vervulling én innerlijke rust.

Het boek is rijkelijk en in kleur geïllustreerd door Naomi Geens, be-tekenaar van het leven.

Meer informatie
KMO-Portefeuille Nee
Loopbaancheques Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Leven is simpel... maar niet altijd gemakkelijk
Copyright © 2021 Laadzone | Compagnon de route • All rights reserved