Live inspiratiesessie| In-zichten op het pad van een pad-vinder 3 juni 2024

€ 25,00
Op voorraad
SKU
Lezing| Mijn weg, mijn verhaal, mijn in-zich-ten

3 juni 2024 | 19u-21u30

Een inspiratie-sessie waarin ik je meeneem op mijn weg en in mijn verhaal. Ik deel er je mijn meest cruciale kruispunten, in-zichten en keuzes en waartoe deze hebben geleid. Inzichten die naar mijn aanvoelen universeel zijn en ook jou kunnen inspireren op jouw weg, jouw pad, jouw verhaal.

Of ik zelf ooit een coaching of therapie heb gehad? Ik krijg deze vraag wel vaker.

Nee, ik werd nog niet gecoacht of heb nog geen therapie gevolgd. Toch niet in de klassieke betekenis van het woord.

Uiteraard wordt ik gecoacht en gebeurde er in mezelf al veel therapeutisch werk. Alleen ben ik hiervoor niet in begeleiding geweest bij iemand. Niet omdat ik er niet voor open sta. Ook niet omdat ik denk of vind dat ik dat niet nodig heb. Het is iets waarin ik mezelf af en toe bevraag. Want je ‘hoort’ als coach, ik noem het liever compagnon, toch ook een mentor te hebben… Het komt echter gewoon niet op mijn weg…

Ik kan niet anders dan zeggen dat mijn leven zelf, dat mijn weg, mijn coach en mijn therapeut is. Wanneer ik ergens door te gaan heb, wanneer ik iets te verwerken heb, wanneer ik iets ‘in-te-zien’ heb, keer ik naar binnen. En ik vind of ontvang het antwoord, het in-zicht, het loslaten, de mogelijkheid…

Wellicht net daarom dat ik zo sta voor je eigen kompas volgen. Wellicht net daarom dat mijn routes, onderwegwijzers, blogs, filmpjes, boek… allemaal geschreven en gemaakt zijn met de intentie je eigen leven als coach te leren herkennen, erkennen, accepteren, begrijpen en ernaar te handelen.

Wellicht net daarom dat ik me naast een Compagnon de route, ook een 'pad-vinder' voel. Een pad-vinder, een voorloper, een pionier. Iemand die wegen vindt of creëert in de 'wildernis' van hoe het leven soms is. 

In bepaalde trajecten begeleid ik mensen ook persoonlijk. Maar ook dan gaat het er niet zozeer om dat ik advies geef of therapeutisch werk verricht. De kracht en impact ligt veeleer in het creëren van een veilige context en energie, waar alles kan en mag zijn en van waaruit de antwoorden vanzelf komen. Meer dan dat ‘doe’ ik niet. Het gaat veel meer over ZIJN dan over DOEN. Het gaat veel meer over WIJSHEID toelaten dan over KENNIS gebruiken. En toch weet en erken ik ook hoeveel dit waard is en hoe weinig dit nog echt te vinden is.

De vraag of ik zelf coaching of therapie volg inspireerde me om een inspiratiesessie te geven rond mijn weg. Een lezing waarin ik je meeneem op mijn weg en in mijn verhaal. Ik deel er je mijn meest cruciale kruispunten, in-zichten en keuzes en waartoe deze hebben geleid. Inzichten die naar mijn aanvoelen universeel zijn en ook jou kunnen inspireren op jouw weg, jouw pad, jouw verhaal. 

Je bent van harte welkom

barbele

Meer informatie
KMO-Portefeuille Nee
Loopbaancheques Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Live inspiratiesessie| In-zichten op het pad van een pad-vinder 3 juni 2024
Copyright © 2021 Laadzone | Compagnon de route • All rights reserved