Webinar Opgroeien is simpel

€ 20,00
Op voorraad
SKU
webinar-groeien

In dit webinar deelt Barbele 10 wegwijzers die het fundament vormen van vol-waardig leven. Wegwijzers die je als handvatten kan gebruiken in relatie tot jezelf en anderen. Een webinar dat je niet onberoerd zal laten en dingen in beweging zal brengen.

Bekijk het webinar op het moment dat jou best uitkomt.

Gratis verzending vanaf €60,-

Gratis verzending vanaf €60,-

Bekijk dit webinar op het moment dat jou best uitkomt.

Belangrijk: Van zodra we je bestelling zien binnenkomen, bezorgen we je een mail met de link naar het webinar. Je kan het webinar dan op jouw moment bekijken en ons zelfs op pauze zetten (handig, want we durven weleens snel gaan als we goed op dreef zijn), je kan ook doorspoelen/terugspoelen en een vraag voor ons achterlaten.

Compagnon: Barbele Kindt

INHOUDELIJK:

Als oudste uit een gezin van 9 kinderen, als mama van 5 kinderen, als docente in de lerarenopleiding en als compagnon de route ben ik steeds geboeid geweest door een natuurlijke manier van omgaan met mensen en opvoeden.

Ik ontdekte dat er zeer belangrijke, algemeen geldende menselijke basisbehoeftes zijn waar we in onze huidige opvoedings-, onderwijs- en bedrijfscultuur aan voorbij gaan. De hele maatschappij, de hele wereld is momenteel aan heel wat veranderingen onderhevig. Deze veranderingen zien we o.a. in het gedrag van onze kinderen en jongeren. Kinderen zijn niet van gisteren. Kinderen en jongeren van nu zijn anders. Veel ouders en leerkrachten zijn dan ook op zoek naar manieren om anders met hen om te gaan.

Een nieuwe visie op opvoeding,onderwijs en leiding geven dringt zich op.

Tijdens dit webinar neem ik je mee doorheen tien wegwijzers die het fundament vormen van vol-waardig leven. Wegwijzers die je als handvatten kan gebruiken in relatie tot jezelf en anderen. Geen ingewikkelde psychologische of andere theorieën, geen pedagogische modellen; maar menselijke basisbehoeften die we uit het oog verloren zijn.

Ik breng dit vanuit vanuit zeer concrete, herkenbare situaties. 

Een webinar dat je niet onberoerd zal laten en dingen in beweging zal brengen.

Meer informatie
KMO-Portefeuille Nee
Loopbaancheques Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Webinar Opgroeien is simpel
Copyright © 2018 Laadzone | Compagnon de route • All rights reserved